Account verwijderen
Je kunt je ALPAKA.PRO-account op elk moment laten verwijderen: in de browser, in de app of per e-mail. We verwijderen het account en alle bijbehorende gegevens binnen 30 dagen en bevestigen de verwijdering per e-mail.
Vooraf regelen
- Abonnement opzeggen: Een lopend abonnement eindigt niet met de verwijdering. Zeg het eerst zelf op.
- Gegevens bewaren: Je kunt op elk moment een kopie van al je gegevens opvragen (algemene voorwaarden, artikel 3.2). Na de verwijdering kunnen ze niet worden hersteld.
In de browser
- Log in op app.alpakapro.de.
- Open de accountinstellingen en ga naar Account.
- Klik op Account verwijderen en bevestig het verzoek.
Het verzoek komt bij ons binnen en wij voeren de verwijdering uit.
In de app
Tik in de app in het menu op Meer (op de smartphone onderaan, op de iPad bovenaan), dan op Instellingen, bovenaan op je profiel en helemaal onderaan op Account verwijderen.
Zonder inloggen: per e-mail
Kun je niet meer inloggen, schrijf dan naar info@croshes.de met het onderwerp ‘Account verwijderen’, bij voorkeur vanaf het e-mailadres van je account. Voor de veiligheid vragen we eventueel om een bevestiging.
Wat wordt verwijderd
Je account met inloggegevens en profiel, en alle gegevens die je hebt vastgelegd: dieren, gezondheid, fokkerij en stamboom, weides, taken, wandelingen en boekingen, foto’s en documenten.
Wat we moeten bewaren
Facturen en betalingsbewijzen bewaren we zolang het handels- en belastingrecht dat voorschrijft, daarna verwijderen we ze. Meer daarover in de privacyverklaring.